Bioelektronika

 

Elektromos vértisztító 

A pozitív értékû egyenáram tíz perc alatt 10 Hz-tõl 500 KHz-ig elpusztít minden baktériumot, vírust és parazitát. Az elektromos vértisztító egy egyszerû elektromos szerkezet, amelyet egy 9 voltos elem mûködtet. Egy kis dobozka, két fogantyúval, hogy elfér a zsebben vagy a kézitáskában. 

Hogy mit tud? Nem sokat. Csak el tudja pusztítani a szervezetben levõ baktériumokat, vírusokat és parazitákat. Mennyire értékelhetõ ez a képesség? Kinek csak az egyszerû náthától való megszabadulást, kinek az életet.

Igaz, nem egy alkalommal, egy sorozat kezelésre van szükség, a betegség súlyosságától függõen. Naponta egyszer, súlyosabb esetben kétszer kell megtisztítani a vért. Minden kezelés három részbõl áll. Bekapcsoljuk, a szerkezetet, megfogjuk az egyik kezünkkel az egyik fogantyút, a másikkal a másikat. 

Három és fél percig tartjuk, aztán megcseréljük amelyik a jobb kézben volt átkerül a balban, és fordítva. Húsz perc múlva megismételjük, és ismét húsz perc múlva megismételjük az elsõ mûveletet. 

Összesen háromszor kapcsoljuk be a készüléket. 

A vírusok és baktériumok 3-4 perc alatt elpusztulnak. A parazitáknak több idõ kell, de a hét perc elég. A második bekapcsolással az elpusztult parazitákról leváló vírusok és baktériumok pusztulnak el. A harmadik tisztítást csak biztonság kedvéért végezzük. Az adott idõt fölösleges túllépni.

Elõfordul, hogy az elsõ tisztítás utáni húsz percben azonnal a meghûlés tüneteit érezzük. Ez elmúlik a következõ tisztítás során. Ha viszont elhanyagoljuk a második beavatkozás, komoly meghûlésbe lehet részünk.

Terhes nõknek és akiknek szívritmus szabályozó van beépítve, nem ajánlatos használni a tisztítót, valamint 8-12 hónapnál fiatalabb csecsemõnél. Ezek a helyzetek még kísérletezésre várnak. A legfontosabb az, hogy az emberi szervezetben nem tesz semmilyen kárt az elektromos tisztítás. Nem hat a vérnyomásra, sem a testhõmérsékletre, és nincs élénkítõ hatása.

A 9 voltos áram fedett területekre nem hat. A gyógyító erõ csak oda jut el, ahova a vér, illetve a megtisztult vér. Nem jut be a szemgolyóba, a bélbe, a vízhólyagba, a herékbe, fogtömítés alá, és nem jut be a sejtekbe a ahol a herpesz vírus, vagy candida gomba tanyázik. De ha egy hétig súlyos esetben egy hónapig naponta egy-két alkalommal elvégezzük a tisztítást, segítünk annyira az immun rendszeren, hogy ezután a szervezetünk könnyen elbánik a betolakodókkal. 

De ebben az esetben is érvényes, mint a gyógynövénnyel való parazita pusztítás után, az ortho-phospho-tyrosine (rákjelzõ), vagy a protein 24 (HIV pozitív jelzõ) eltûnik, de ha nem számoljuk föl a vegyi lerakódást hamarosan újra megjelennek testünkben a paraziták. Hogy csökkentsük az újabb fertõzés lehetõségét az egész család és a kedvenc háziállatunk is át kell hogy essen a tisztító kúrán.

Az elektromos tisztítás idején legjobb ha híg táplálékot veszünk magunkhoz, kerüljön a tömör keményítõt és tömör fehérjéket, hogy könnyítsük a vese munkáját. A szervezet megtisztulásának a vese képezi az elvezetõ csatornát.

Eddig tart a rövid ismertetõ. Hozzáfûzhetnénk még azt, hogy a gyenge egyenáram hatására a vérben hidrogénperoxid keletkezik, ami végzetes ellensége a gombáknak, baktériumoknak, vírusoknak és parazitáknak. 

Még csak annyit! Az elektromos vértisztító, mint bioelektrikus gyógyító eszköz nincs elismerve a nyugati országok nagyobb részében mert nincs kikísérletezve,(föltalálása után 70-80 évvel sem, hasonlóan az ezüstvízhez.) Mivel azonban szenvedõ és vállalkozó emberek mindig akadnak, használata mindjobban terjed, természetesen kísérleti jelleggel és azzal a feltétellel, hogy használója beszámol gyógyító eredményérõl.

Vissza a fõoldalra