A kolloidalt ezüst hatása

Hogy hogyan mûködik a kolloidállt ezüst, senki sem tudja pontosan, csupán találgatják.(Talán, mert nem jelent pénzt a tudományos felgöngyölítése). Több hipotézissel is találkozhatunk, a tény azonban az, hogy rendkívüli hatása van az élõlények gyógyítására. Feltételezések szerint ezt a hatását a mozgóképességének és a mágneses térrel rendelkezõ tulajdonságának köszönheti. Behatol a sejtekbe, azokba is amelyeket patogének uralnak, nem öli meg, csipán megvonja az életterüket. Ilyen körülmények között a vírus, vagy baktérium képtelen az alkalmazkodásra, a mutálásra, ami a kémiai gyógyításban bekövetkezhet. Az ezüstkolloid pozitív töltésénél fogva szelektálhatja a patogének által elfoglalt, tehát negatív töltésû sejteket. Bejutva képtelenné teszik az enzimeket az oxigéntermelésre.

Egyes tudós  a kolloidállt ezüst mûködését a máj mûködésével hozza kapcsolatba. A májban levõ Kuppfer sejtekben letanyázva az ezüst a szûrõ munkáját végezi. Kiszûri a patogéneket a testbõl, mielõtt elkezdõdhetne a mérgek lerakódása.

Más elképzelés szerint az ezüstkolloid felgyorsítja a sejtek felújulását az izmokban és a csontokban.

Ez az apró részecskéjû kolloidállt folyadék mindenképpen jótékony hatással van a sejtekre, aminek pontos folyamata még rejtély.

Az újabb kori gyógyítás eredményét a nyolcvanas évek végén jegyezte fel Dr. Robert O. Becker, aki maga a gyógyító és a beteg szerepét játszotta. Állítása szerint a rákos sejtek nem pusztultak el a gyógyulás folyamatában, hanem regenerálódtak, visszatértek a normális sejtek soraiba.

Többen megerõsítették azt az állítást, amely az immunrendszer munkájának hanyatlását hozza össze a test ezüsthiányával. Ha viszont van a testben elegendõ ezüst, bármely sejt képes a regenerálódásra. Gyengül a gyulladás, antimikróbális, gombaellenes, antibiotik tulajdonság lép fel. Mindez még alaposabb felderítésre szorul azok számára, akik tudományos magyarázatot igényelnek.

Az azonban elgondolkoztató, ha ilyen tulajdonságokkal rendelkezik az ezüstvíz, miért nincs forgalomban? Hiszen ma még az egyszerû meghûléssel sem tudunk megbirkózni a hagyományos gyógyszerekkel.

Emberi jogunk azonban, hogy éljünk Isten adta örökségünkkel, azzal a képességünkkel, hogy gondját viseljük önmagunknak természetes módon, Isten adta gyógyszerekkel, olcsón.
 

    Vissza a fõ oldalra