Ezüst, a csodagyógyszer

Értéke: Az antibiotikum néhány betegséget gyógyít, az ezüst több-százat. Ez annak köszönhetõ, hogy elpusztít minden baktériumot, gombát és vírust. Elpusztítja továbbá a testbe jutó parazitatojásokat.

Robert O Becher MD és kutató szerint az ezüst hat a csontképzõ sejtekre és az immunrendszerre. A kolloidalt ezüst nem mérgezõ, nem ártalmas nagyobb adagban sem, és nem ütközik egyik gyógyszer használatába sem. Nem árt az emésztõ rendszer baktériumainak, mert a gyomorból rövid idõ alatt bejut a vérbe, ami kolloidalt alakjának köszönhet. A szervezetbe a napi táplálék útján kellene bejutnia, he lenne elegendõ a termõtalajban.

Hatása: Több módon dolgozik. Elsõsorban vegyi katalizátorként aktivizálódik segítve a testet a patogének elleni harcban. Egyik feltételezés szerint nagyságánál fogva könnyen bejut a sejtekbe, rákapaszkodik a patogén sejtmembránjára, képtelenné téve azt az oxigén hasznosítására. Így a baktérium gomba vagy vírus pillanatok alatt elpusztul. A sejt megtisztítását az immunrendszer, illetve a nyirokmirigyek végezik. Ilyenkor ajánlatos a fokozott vízfogyasztás.

Nyílt seb esetén, gyorsan aktivizálja a testet, jelenlétében a sejtek regenerálódnak, nem marad heg. A megfigyelések szerint hatására olyan sejtek keletkeznek, mint a gyermek aktív csontvelõje. Ezek a sejtek gyorsan szaporodnak, majd fölveszik a feladatuknak megfelelõ tulajdonságot. S ez nemcsak a növendék alanynál jellemzõ, hanem idõs gyógyulóra is. Ilyen jellegû gyógyulás eddig nem volt tapasztalható egyik gyógyszerrel sem. Az égési sebek legsikeresebben a kolloidállt ezüstvíz hatására gyógyulnak.

Alkalmazása: Használható külsõleg és belsõleg. Külsõleg mindennemû bõrbetegségre, szövetelhalásra használható, s mind lényegesebb teret hódit a szépségiparban. Tulajdonságánál fogyva könnyen bejut a bõr pórusain, regenerálja a sejteket. A gyógyászatban sikeres alkalmazzák a bõrrák gyógyításában, pattanásra, ekcémára és más bõrbetegségre, valamit rovarcsípésre.

Nagyobb betegségnél természetesen nemcsak az okozat elhárítására kell törekedni, hanem az okokat megszüntetni, így elsõsorban a táplálkozást kell rendezni.

Belsõleg használva, több mint 600 betegséget gyógyit. Elsõsorban az immunrendszert javítja föl, valamint a baktériumokat vírusokat pusztítja el. Sikeresen alkalmazható a candida gyógyításában is. De a ma, az orvosok számmára oly nagy gondot jelentõ krónikus fáradtság legyõzésében is segít. S nem utolsó sorban az AIDS és HIV legyõzésében, hiszen mindkettõ az immunrendszer legyengülésének következménye. Mindehhez elegendõ naponta kétszer egy kanál ezüstvizet bevenni vízbe keverve. A kúra alatt ajánlatos a sok víz fogyasztása.
 

    Vissza a fõ oldalra